Volg ons op Pinterest Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Registreren     |  

Edith van Walsum

Zodra Edith van Walsum leerde lezen en schrijven, raakte ze in de ban van letters, woorden en zinnen waar ze verhalen mee kon maken als ze ze achter elkaar zette. Wat een fantastische ontdekking. Net als het lezen van boeken. Ze was niet meer weg te slaan uit de bibliotheek, zat dagelijks na schooltijd opgekruld in een grote stoel met haar benen over de leuning, boek in hand en weg was ze. Haar twee broers noemden Edith plagend: Knasper, het boekenwurmpje.

Op freelancebasis heeft ze een aantal jaar voor het Noord Hollands Dagblad kunstenaars geïnterviewd voor de cultuurpagina. Als tekstschrijver bij Full Moon Productions heeft ze teksten geschreven voor diverse bedrijven en reclamebureaus.

Online is Edith te vinden op Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook en op haar Facebookpagina: Edith van Walsum schrijver/writer boeken/novels

Bibliografie

Het Trapgat, (SUA) roman, genomineerd voor de AKO-literatuurprijs (longlist)
Ongehoord, (Ad. Donker) roman
De Ander, (Archipel) roman
In mijn verbeelding bestaan wij, (Babylon- De Geus) non-fictie, een bundel interviews met mensen met een meervoudige persoonlijkheid.
Verdronken dromen, Het West-Fries Boekenfeestgeschenk, een kettingroman, samen met de streekromanschrijfster Margreet van Hoorn, schrijver en dichter Rien Bonte en kinderboekenschrijver André Nuyens.


In het najaar van 2018 zal haar roman met de werktitel
De Aansteller uitkomen bij LetterRijn.


Copyright © 2018 Uitgeverij LetterRijn