Volg ons op Pinterest Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Registreren     |  

Kim de Bruin

Kim de Bruin is geboren in november 1991. Ze volgt een opleiding waarmee ze hoopt later als psycholoog of pedagoog aan het werk te kunnen.Als klein kind was ze gek op lezen en ze kon dit dan al op zeer jonge leeftijd. Ze verslond boeken die varieerden van fantasy tot drama.Het schrijven van verhalen doet Kim sinds haar dertiende.
Haar eerste (fantasy) verhaal  zou oorspronkelijk zes delen gaan omvatten. Na het vijfde deel hield ze het echter voor gezien. Een grote hoeveelheid aan andere ideeën was daar debet aan en ook die wilde ze kwijt op papier.In november 2011 schreef ze in een paar weken tijd het verhaal ‘Aan het einde van de zomer’.Dit manuscript is onder de  titel 'At summer's end' in mei 2013 verschenen bij LetterRijn.


At summer's end is een Young Adult. De hoofdpersoon is de 15 jarige Lynn, die  erg veel moeite heeft met wennen aan haar stiefmoeder en diens drie kinderen. Ze kan het goed vinden met haar nieuwe broertje en zusje, maar haar oudere stiefbroer Brandon is erg afstandelijk.


Wanneer Lynns eerste vriendje haar dwingt om verder te gaan dan ze zelf wil, raakt ze  helemaal in zichzelf gekeerd. Dat verandert wanneer ze Brandon op een avond muziek hoort maken. De klanken lokken haar naar zijn kamer. Vanaf dat moment begint ze zich meer en meer aangetrokken te voelen tot haar stiefbroer.


Copyright © 2018 Uitgeverij LetterRijn